Dom > O nama

Zhejiang Hundred Industrial Co, doo

izgrađen je 2012, uvek smo bili posvećeni istraživanju i razvoju proizvodnje proizvoda od poliuretanske pjene: u obliku u obliku memorijske pjene, jastuka za putovanja, jastuka za masažu, jastuka i tako dalje. Naši proizvodi se izvoze u jugoistočnu Aziju, Amerike, Evrope i drugih zemalja svijeta.

Naša fabrika

Zhejiang Hundred Industrial Co., Ltd, je proizvođač specijaliziran za proizvodnju Memory Foam Pillow Products u Kini. Hundred Industrial, nalazi se u Deqing Huzhou, samo 45 minuta vožnje do Hangdžoua i dva sata do aerodroma u Šangaju, a takođe u neposrednoj blizini luke Šangaj i Ningbo Porta sa logistikom imamo više od 5 godina istorije u ovoj podlozi, koji je kvalifikovao stotinu Industrijsko bogato iskustvo u poređenju sa drugim kolegama.

Memory Foam Pillow Packing.jpg

Naš proizvod

Proizvodi za memorijsku pjenu:

Pamučne pjene za memoriju (jastučići za pjenu u obliku U-oblika , gel za pjena za gel pamuk, jastuk za pjena za bebe, jastuk za trudnoću )

Pamučna folija za pomeranje pamuka

Pamučna jastučnica za sjeme i sl

Memory Foam pillow sample.jpg

Proizvodna oprema

Zhejiang Hundred Industrial Co, doo, sa snažnom poslovnom snagom, uveden je iz inostranstva i učestvovao u razvoju napredne opreme. Samo je odeljenje za radionicu za pjena za pjena, bilo je više od 500 vrsta različitih kalupa i proizvoda. Veliki opseg proizvoda, sa sertifikatima ISO, CE i SGS, prošlo je testiranje CA-117 i 5852, izazvalo je sve više korisnika iz cijelog svijeta.

Memory Foam pillow.jpg

Memory Foam pillow.jpg

Tržište proizvodnje

Naši proizvodi se izvoze u čitav svet, kao što su Sjedinjene Američke Države, Rusija, Evropa i mnoge druge zemlje, kupci poput TravelBlue, Atomic, TravelRest i ect

8_副本.jpg

Naša usluga

Posvećen "Kvalitetu i uslugama prvo, klijentu pre svega", Hundred Industrial je već postao lider u ovoj oblasti, za postizanje kvalitetnijeg i većeg zadovoljstva klijenata je večni cilj Hundred Industrial. Ako ste zainteresovani za naše proizvode ili imate bilo kakva pitanja, možete ostaviti poruku ili nas kontaktirati direktno.