Dom > Znanje > Sadržaj
Šest natprirodno spavanje prostor memory jastuk
- Apr 25, 2017 -

Memory jastuk, od svemirske tehnologije!

U 60-tih godina prošlog vijeka, američke svemirske agencije uspješno je razvio memorije pamuka, a da zaštiti kičme astronauta, odzračni pritisak da igra važnu ulogu.

Nakon ulaska dvadeset prvog veka, memoriju pamuka u živote običnih potrošača. Među njima, najpopularnija je memorija jastuk. Memory jastuk po principu dizajn Ljudsko tijelo inženjering, vodootporan, prozračna, zdravlje, zaštitu okoliša, šok pritisak, fiksni glave, vrata maternice zaštitu pršljena, i sprečava rast gljivica, dugotrajna upotreba može pomoći u poboljšanju sna, poboljšati kvaliteta života.

Potrošači kako odabrati? Prirodni san je ključ!

Jefferson, viši stručnjak za zdravlje, rekao je, "da li ili ne da se vrati na spavanje je najvažnija mera kvaliteta jastuk." I to je upravo ono što korisnik želi da biste dobili memory jastuk da kupi korisničko iskustvo.

"Često rade prekovremeno, rad pod pritiskom, ali i nesanica, dugoročne u stanju iscrpljenosti, a sada je potreban dobar memory jastuk, da se poboljša kvalitet mog sna." U preduzeću kao kadrova srednjeg nivoa Wang otvoreno rekao.

Kako to učiniti prirodnim spavati? Šest Super sigurnosti, tri koraka na mjestu!

Šest natprirodno sna prostor memory jastuk, koristeći jedinstveni dizajn krivu, da se stvori cijeli niz mikro prozora disanja, shvatiti "šest ključnih funkcija mekana, udobna, prozračna, izdržljiv, zaštitne i osvježavajuće".

Šest san natprirodno memory jastuk projektant je rekao: "Mi smo nakon gotovo 1000 eksperimenata, i stalno poboljšanje detalja, kao što su brzina oporavak od ovog, na tržište neki jastuk je 2 sekunde, može doći do 10 sekundi, ali to nisu najbolju brzinu, mi ćemo u skladu sa deformacije stepen jastuka će kontrolisati u 3-5 sekundi, što je iza napore bezbroj inženjera. "